Kayıtlar

Ocak, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yeni konutta en fazla fiyat artışı 3+1’lerde

Yeni konutta en fazla fiyat artışı 3+1’lerde

Lüks konut satışında dikkat etmeniz gereken 4 şey!

Lüks konut satışında dikkat etmeniz gereken 4 şey! : Gayrimenkul danışmanları lüks konut satışında nelere dikkat etmeli?

Yaşadıkça öğrenilecek 5 emlak gerçeği!

Yaşadıkça öğrenilecek 5 emlak gerçeği! : İşte gayrimenkul danışmanları için sadece hayat okulunda öğrenilecek emlak gerçekleri!..

AVM de satılık dükkanlar

Resim
15 Adet Dükkan 2.550.000 TL E 5 üzerinde bulunan AVM de büyük yatırım fırsatı

KAT MÜLKİYETİ KANUNU TAM METİN

KAT MÜLKİYETİ KANUNU Kanun Numarası: 634 Kabul Tarihi: 23/06/1965 Yayımladığı Resmi Gazete Tarihi: 02/07/1965 Yayımladığı Resmi Gazete Sayısı: 12038 BİRİNCİ BÖLÜM: GENEL HÜKÜMLER A KAT MÜLKİYETİ VE KAT İRTİFAKI: I - GENEL KURAL: Madde 1 - Tamamlanmış bir yapının kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinden ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olanları üzerinde, o gayrimenkulun maliki veya ortak malikleri tarafından, bu kanun hükümlerine göre, bağımsız mülkiyet hakları kurulabilir. Yapılmakta veya ileride yapılacak olan bir yapının, birinci fıkrada yazılı nitelikteki bölümleri üzerinde, yapı tamamlandıktan sonra geçilecek kat mülkiyetine esas olmak üzere, arsa maliki veya arsanın ortak malikleri tarafından, bu kanun hükümlerine göre irtifak hakları kurulabilir. II - TARİFLER: Madde 2 - Bu kanuna göre : a) Kat mülkiyetine konu olan gayrimenkulun bütününe (Anagayrimenkul); yalnız esas yapı kısmına (Anayapı) anagayrimenkulun ayrı ayrı ve